21 czerwca 2014 r.  (sobota) – Port rzeczny w Krośnie Odrzańskim

Katia Roman Trzaska i jej szkoła gotowania dla dzieci Little Chef zapraszają na warsztaty kulinarne dla najmłodszych podczas krośnieńskiego RYBOBRANIA.

Katia Roman Trzaska to częsty gość Dzień Dobry TVN i Pytania na Śniadanie TVP2. W telewizji KUCHNIA+ prowadziła swój autorski program „Little Chef”. Założona przez nią w Warszawie szkoła gotowania dla dzieci jest największą i najpopularniejszą tego typu w Polsce. Zajęcia Little Chef’a opisuje w najnowszym numerze m.in. miesięcznika Nationa Geografic Traveller.

Do udziału w zajęciach w naszej plenerowej kuchni przy krośnieńskiej przystani zapraszamy wszystkie chętne dzieci, które ukończyły 5 lat. Tematem zajęć będą nie tylko ryby i przygotowane z nich przekąski. Najmłodsi kucharze przygotują także dania z użyciem sezonowych warzyw, owoców i ziół. Każda z warsztatowych sesji  potrwa około 30 minut. Może w niej wziąć udział 20 dzieci.

Zajęcie kulinarne dla dzieci podczas  Rybobrania (sobota, 21.06.2014 r.) rozpoczynać się będą o godzinie: 12.00, 13.00, 14.00, 15.00, 16.00, 17.00.

Zapisy na zajęcia przyjmowane są w Centrum Artystyczno-Kulturalnym „Zamek” w Krośnie Odrzańskim.

Osoba do kontaktu: Paulina Downar
tel. 68 383 8994
e-mail: p.downar@zamek.krosnoodrzanskie.pl

K

chef